Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. június 23. vasárnap
Zoltán, Édua
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:55-kor.

Holnap
Iván
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!

Az Északi Agrárszakképzési Centrum 4 megye 11 intézményén keresztül lehetőséget biztosít arra, hogy magas színvonalú képzés során eredményesen sajátíthassanak el korszerű, a munkavállalást, továbbtanulást, illetve az önálló vállalkozást egyaránt segítő szakmai ismereteket, illetve szerezhessenek új szakmát, részszakmát, szakképesítést.

Az új szakképzési rendszer nagy rugalmasságot biztosít. Felnőttként is lehetőség van két szakma és egy szakképesítés ingyenes megszerzésére. Ingyenes képzés keretén belüli szakma és szakképesítés megszerzésére kizárólag szakképzési centrum szakképző iskolájában van lehetőség.

Intézményeinkben államilag támogatott szakmai oktatást és szakmai képzést kínálunk az érdeklődőknek.

Szakmai oktatásalatt a szakmajegyzék szerinti szakmák megszerzésére irányuló, felnőttképzési jogviszonyú, esti munkarendű képzés értendő. A felnőttek szakmai oktatása csökkentett időtartamban történik a hasonló munkakörben megszerzett szakmai tudás beszámításával. Az oktatás során lehetőség lesz akár az elmélet e-learninges elsajátítására is. Ez annyit jelent, hogy bizonyos tananyagokat az otthoni számítógépéről vagy telefonjáról is letöltheti a hozzá tartozó feladatokkal, videókkal, a megértést segítő magyarázatokkal együtt, és így könnyedén elsajátíthatja azokat, anélkül hogy az iskolapadban kellene ülnie. Amennyiben a képzésben részt vevő az adott területen dolgozik, az őt foglalkoztató vállalat is részt vehet a képzésben. A szakmai vizsga akkreditált vizsgaközpontban történik, technikumban és szakképző iskolában államilag elismert középfokú végzettséget és szakképzettséget ad.

A szakmai képzések  rövidebb ciklusú (3-10hónapig tartó), korábban OKJ-s speciális tartalmú képzéseket jelentik. A képzés felnőttképzési jogviszonyban történik, a szakmai képzés elvégzését tanúsítvány igazolja, amely alapján kerülhet sor a képesítő vizsga letételére. A képesítővizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, sikeres teljesítése esetén a vizsgázó képesítő bizonyítványt szerez. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert, önálló képzettségi szintet nem biztosító szakképesítést tanúsít.

A szakmai oktatásba, szakmai képzésbe való belépésre bármilyen életkorban lehetőség van.
Amennyiben Ön általános iskolai tanulmányait befejezte és 16. életévét betöltötte, valamint középfokú iskola elvégzése után 25. életévét betöltötte, akkor kizárólag felnőttképzési jogviszonnyal van lehetősége bekapcsolódni az ingyenes szakmaszerzésre.

A felnőttoktatásban és képzésben hirdetett szakmákról, szakképesítésekről tájékozódjon honlapunkon, kérdés esetén hívja kapcsolattartónkat.

Reméljük, hamarosan képzésünkön résztvevőként üdvözölhetjük.

Az ingyenes szakmai képzésre az alábbi linken tud jelentkezni:
http://easzc.hu/szakmai-kepzes-igenyfelmeres

Kérdés esetén keresse intézményi kapcsolattartónkat. Zsíros László
Elérhetőségei: Tel.:  06-30-338-2235   e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.