Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2023. szeptember 26. kedd
Jusztina, Pál
A Nap kel 06:41-kor,
nyugszik 18:42-kor.

Holnap
Adalbert
napja lesz.

Legutóbbi képek

 
 

AJKP Zempléni kirándulás programhétvége

2023. május 12. – 14. között Zempléni kirándulást és programhétvégét szerveztünk tanulóinknak. A hétvége elsődleges célja a közösségépítés és a pozitív élmények gyűjtése mellett a mozgás szeretetének erősítése volt.

Bővebben...

AJKP- Az AJKP és AJKSZP számára meghirdetett XI. Országos Erő,-állóképesség Verseny és Szakmai nap

8 intézményből 9 csapat mérte össze erejét ezen a programsorozaton. Célunk volt a verseny meghirdetésekor – mint minden sportversenynél – a versenyző csapatok összemérjék erőiket, hogy kölcsönösen támogatva egymást közös sikereket érjenek el. Másodlagos célunk, a kiegészítő programokon való kollektív részvétel, ahol új közösségek jöjjenek létre, új ismeretségek-kötődések formálódjanak.
 

Bővebben...

AJKP-DRAGON CHALLENGE

2023.03.11-én Nyírbátorban a Dragon Challenge & Just Run megmérettetésen iskolánkból 4 fő tanulóval vettünk részt.

Bővebben...

AJKP Művészeti programhétvége

2023. február 24. – 26. között művészeti programhétvégét szerveztünk tanulóinknak. A hétvége elsődleges célja a közösségépítés és a pozitív élmények gyűjtése mellett a mozgás szeretetének erősítése valamint az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása volt.

Bővebben...

AJKP-MIKULÁS KUPA NYÍRBÁTOR

2022.12.07-én került megrendezésre a kollégiumok közötti futsalbajnokság, a Mikulás Kupa, melyet Nyírbátorban a Mátészalkai Szakképzési Centrum Bethlen Gábor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban rendeztek meg.

Bővebben...

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program