Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 16. kedd
Valter
A Nap kel 05:07-kor,
nyugszik 20:46-kor.

Holnap
Endre, Elek, Dzsesszika
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

Határtalanul Erdélyben

A baktalórántházi Vay Ádám Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium diákjai újra esélyt kaptak a Határtalanul pályázat keretében Erdélybe látogatni. A pályázatot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. hirdette meg a magyarországi és a külhoni magyar diákok közötti kapcsolatok megteremtésére, erősítésére.

Bővebben...

Határtanul!

A baktalórántházi Vay Ádám Gimnázium és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium sikeresen pályázott a Határtanul pályázaton.

Bővebben...

AJKP határtalanul – „Művészetek határok nélkül”

„Művészetek határok nélkül” című határtalanul pályázati programunkat a kárpátaljai Jánosi Líceum tanulóival közösen valósítottuk meg.  A projekt során a tanulók rajzokat készítettek a két településről, az intézményekről a kirándulások helyszíneiről.

Bővebben...

„Újrahasznosítjuk!” Kolis Határtalanul!

A határtalanul pályázati program keretében a szlovákiai Szepsi Középiskola tanulóival közösen valósítottuk meg a környezettudatosság köré épülő projektünket. Pályázatunk fő célja az összetartozás érzésének erősítésén túl az volt, hogy újrahasznosítunk olyan termékeket – PET palackok, melyek súlyosan terhelik a környezetünket.

Bővebben...

Határtalanul! - Nyelv – Közösség – Identitás Irodalmi barangolás Erdélyben

A Határtalanul! program keretében 2017. október 2. és 5. között iskolánkból  ellátogathatott a 12.F, 11.B, 12.E és 11.E osztályból 35 fő diák  3 tanár (Ember Erzsébet, Krisztián Tiborné, Szabó Béla) kíséretében az Erdélyben lévő testvériskolánkba, a gyergyószentmiklósi Batthyány Ignác Technikai Kollégiumba. Az erdélyi diákok viszontlátogatására október 16-a és 19-e között került sor.

Bővebben...

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Nemzeti Tehetség Program