Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 18. csütörtök
Frigyes, Kamill
A Nap kel 05:10-kor,
nyugszik 20:44-kor.

Holnap
Emília, Esztella
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

Bücher können Brücken bauen-olvasási kérdőívek

A Vay-s diákok között két olvasási kérdőívet töltettünk ki. Az egyik a kötelező olvasmányokhoz kapcsolódott, am másik az olvasási szokásokhoz. Nagyon sok hasznos információt szűrhettünk le az adatokból. 

Bővebben...

Bücher können Brücken bauen-Adományok az olvasás jegyében

A baktalórántházi középiskola (Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium) Erasmus+ „Bücher können Brücken bauen” - A könyvek hidakat építhetnek - pályázatának projekttalálkozóján a nemzetközi csoport tagjai kifestőket és könyveket adományoztak a helyi óvodának.

Bővebben...

Bücher können Brücken bauen-Erasmus + versenyek a Vay-ban

A „Bücher können Brücken bauen” című Erasmus+ pályázat keretén belül több kihívásra is sor került. Két kategóriában hirdettünk Flash Mob készítő versenyt az Olvasás témakörében. Általános iskolások és  Vay-s  osztályok pályázhattak egy maximum 2 perces videóval.

Bővebben...

Bücher können Brücken bauen-Magyar rekord a Vay-ban

2015.október 1-én iskolánk megkísérelt felállítani egy magyar rekordot. A rendezvényt iskolánk egyik német nyelvü Erasmus+ projektének keretén belül rendeztük meg. A projekt címe: Bücher können Brücken bauen, vagyis a könyvek hidakat építhetnek.

Bővebben...

Bücher können Brücken bauen-Erasmus+ találkozó a Vay-ban

A „Bücher können Brücken bauen” – a Könyvek hidakat építhetnek- című pályázatunk hazai partnertalálkozójához érkezett a két éves nemzetközi munka. Iskolánk 2015.szeptember 26. - október 2-ig látta vendégül a német, olasz, lengyel és török partneriskolák diákjait és tanárait.

Bővebben...

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Nemzeti Tehetség Program