Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. március 29. péntek
Auguszta
A Nap kel 05:31-kor,
nyugszik 18:19-kor.

Holnap
Zalán
napja lesz.

Legutóbbi képek






 




 

Nyelvi verseny a Vay-ban

Napjainkban az idegennyelv-tudás szerepe, jelentősége kulturális és gazdasági szempontból is vitathatatlan. A nyelvtudás javítja a munkaerő-piaci elhelyezkedés esélyeit, hozzájárul a foglalkoztatottság emelkedéséhez és az ország versenyképességének növekedéséhez.

Bővebben...

Erdei iskola a Hortobágyon

15 tanulónk kapott lehetőséget egy három napos hortobágyi kirándulásra egy kísérő tanár vezetésével, amelynek programjait a TÁMOP-3.1.4. C -14-2015-0193 EMIR azonosítószámú projektből finanszíroztuk. Szeptember 18-án pénteken reggel indultunk, és kb. 1,5 óra utazás után megérkeztünk a szálláshelyünkre a Fecskeház Erdei Iskolába. Ahogy a táskáinkat leraktuk, máris kezdődtek a programjaink.

Bővebben...

Sporttevékenységek a szabadidőben

A délutáni sportfoglalkozás célja, hogy a tanulók ismerjék a testnevelés és sport egészségügyi és prevenciós értékeit. Váljon a rendszeres fizikai aktivitás magatartásuk részévé. Ismerjék motoros képességeik szintjét, a motoros képességek fejlesztésének módját, a mozgásos játékokat, a verseny örömét, és igényeljék azt. 

Bővebben...

Tanártovábbképzés iskolánkban

Az „Élhető környezet ma és a jövőben - Környezettudatos magatartásra nevelés” címmel tanártovábbképzést tartottunk a Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban. Az eseményen 2015.09.04-06-ig, kilenc kollégámmal együtt vettünk részt, melynek előadója Habina Péter a Szegedi Katedra Oktatási Alapítvány tanára volt.

Bővebben...

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS



 

 
 

Nemzeti Tehetség Program