Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
A Nap kel 05:18-kor,
nyugszik 20:36-kor.

Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s újabb diadal!

2021.08.07-én a Vay-s csapat az 5. Dragon Race akadályfutó versenyre indult Nyírbátorba. A Dragon Race egy spártai mintára megtervezett, extrém akadályokkal tarkított terepfutó verseny a Sárkányok földjén, ahol nem csak az erő, hanem az ész is domináns.


Csapatunk 9 fővel a normál kategóriában állt rajthoz, ahol 40 akadállyal felgazdagított 7 plusszos távon indultunk, ami 9 km volt.  A futáson kívül lajhárkodni, cipekedni, függeszkedni, kúszni, mászni, úszni, lőni, és még sorolhatnám, hogy miket kellett teljesíteni szárazföldön és vízben.
A 14-25 éves fiú korosztályban Horváth Alex Dávid 3. helyen végzett.   Ugyanebben a korcsoportban volt tanulónk tisztes helytállással Kiss Roland Krisztián 5. helyen zárt, Szilágyi Dániel a 9. helyen, Molnár Ádám a 10., Vaszilkov Richárd a 15., Varga Máté Péter a 18. helyen és Kujbus Szilveszter a 25. helyen végeztek.  A 14-25 éves hölgyek között volt tanulónk Németh Rita a 7. helyen zárt. Mesterük Szögyényi Gábora 36-45 éves korosztályban, valamint abszolútban sem talált legyőzőre.
A kiválasztott tanulók közül 6 fő hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek fedezése: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása. Ezeket a költségeket a program állta.
 
Büszkék vagyunk tanítványainkra, hogy egy ilyen versenyen is becsületesen és eredményesen helyt tudtak állni.

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program