Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 25. csütörtök
Márk, Márkó, Márkus
A Nap kel 05:39-kor,
nyugszik 19:57-kor.

Holnap
Ervin
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s siker az akadályfutás keleti sasfészkében

2021.09.11-én, szombaton egy remek akadályversenyen vehettünk részt Nyíregyházán. Az Extreme Trail akadályverseny már harmadjára került megrendezésre ráadásul nem kis létszámmal. Nagyon vártuk a versenyt, mivel tavaly is szuper élményekkel gazdagodtunk.


A 7km-nek ígért táv végül 8,5km lett 25-30 akadállyal színesítve. Mivel az időjárás kedvezett nekünk és jó időt kaptunk aznap sokan örültünk a vízben lévő feladatoknak. 

A futamok indulása előtt a versenyzőket Valu Tibor közös bemelegítésre invitálta. A pálya nagyon igényesen lett kialakítva. Az útvonalat végig szalagok jelezték, a feladatoknál segítőkész önkéntesek vártak. Véleményünk szerint a legjobb akadályok közé tartozik a gumifal megmászása, de nagyon örültünk, hogy szinte mindenkinek sikerült leküzdenie a sajtfalat. Volt pár nehéz feladat, amit nem mindenki tudott teljesíteni, de persze kaptunk büntetést cserébe. Szerencsére ez nem esett a nehezünkre, hiszen felkészülten vágtunk neki a versenynek. Tudjuk, miben kell fejlődnünk, hogy minél kevesebb büntető feladat legyen legközelebb. Ajánlom mindenkinek az Extreme Trail akadályversenyt, aki szeret sportolni, kipróbálná magát vagy szeretne egy kis aktív pihenést a barátaival eltölteni.

Iskolánkat 8 fő képviselte, ebből 7 fő, AJKP-s tanuló. A kiválasztott hét tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagja. Egy fő pedagógus is rajthoz állt. A felnőtt   kategóriában a Vay-s tanulók két csapattalszerepeltekA Vay A csapata a harmadik, míg a B csapata a 4. helyen zártak.
 
A bronzérmes trió tagjai a következők voltak:
Horváth Alex Dávid
Szilágyi Dániel Szebasztián
Molnár Ádám
 
A negyedik helyen végzett csapat tagjai a következők voltak:
Vaszilkov Richárd
Varga Máté Péter
Kondor Máté
 
A felnőtt nyílt kategóriában Kujbus Szilveszter a középmezőnyben ért célba.
Mesterük Szögyényi Gábor a felnőtt kategóriában nem talált legyőzőre.
 
Gratulálunk tanítványainknak és további sok sikert kívánunk nekik.


EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program