Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 17. szerda
Rudolf, Kiara
A Nap kel 05:54-kor,
nyugszik 19:46-kor.

Holnap
Andrea, Ilma
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s újabb siker Dombrádon

2021.07.18 -án Dombrádon a MADMAN Race 2.0 elnevezésű terepakadályfutó versenyen vettünk részt. A Vay csapata természetesen most is nagy létszámban mérettette meg magát. Szögyi tanár úr 7 fős csapatával indult harcba, hogy meghódítsa a Tisza parti város sportszerető közönségét.


A haditerv kisebb-nagyobb csúsztatásokkal sikeresnek mondható. Elégedettségre adhat okot, hogy a dobogó harmadik fokára Horváth Alex Dávid AJKP- s tanuló állhatott fel a 14-24 éves fiatalemberek között.

Ugyanebben a korosztályban Varga Máté Péter a 6., Majoros Sándor7., Vaszilkov Richárd 11. helyen zártak. Sajnos Szilágyi Dánielnek a verseny közbeni sérülése miatt fel kellett adnia a küzdelmet. Volt tanítványaink közül Gajdos Kristóf Zoltán a 8., Kiss Roland Krisztián a 9. lett. A 36-46 éves urak között a dobogó legfelső fokára Szögyényi Gábor állhatott fel.

Az iskola által kiválasztott öt tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek finanszírozása: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása.

A versennyel kapcsolatos költségeket az Arany János Kolllégiumi Program állta. Legközelebb az 5. Dragon Race augusztus 07-ei versenyén indul a Vay csapata.

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program