Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2023. június 10. szombat
Margit, Gréta
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:50-kor.

Holnap
Barnabás, Barna, Barabás
napja lesz.

Legutóbbi képek

 
 

AJKP-s újabb siker Dombrádon

2021.07.18 -án Dombrádon a MADMAN Race 2.0 elnevezésű terepakadályfutó versenyen vettünk részt. A Vay csapata természetesen most is nagy létszámban mérettette meg magát. Szögyi tanár úr 7 fős csapatával indult harcba, hogy meghódítsa a Tisza parti város sportszerető közönségét.


A haditerv kisebb-nagyobb csúsztatásokkal sikeresnek mondható. Elégedettségre adhat okot, hogy a dobogó harmadik fokára Horváth Alex Dávid AJKP- s tanuló állhatott fel a 14-24 éves fiatalemberek között.

Ugyanebben a korosztályban Varga Máté Péter a 6., Majoros Sándor7., Vaszilkov Richárd 11. helyen zártak. Sajnos Szilágyi Dánielnek a verseny közbeni sérülése miatt fel kellett adnia a küzdelmet. Volt tanítványaink közül Gajdos Kristóf Zoltán a 8., Kiss Roland Krisztián a 9. lett. A 36-46 éves urak között a dobogó legfelső fokára Szögyényi Gábor állhatott fel.

Az iskola által kiválasztott öt tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek finanszírozása: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása.

A versennyel kapcsolatos költségeket az Arany János Kolllégiumi Program állta. Legközelebb az 5. Dragon Race augusztus 07-ei versenyén indul a Vay csapata.

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program