Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2020. augusztus 10. hétfő
Lőrinc
A Nap kel 05:38-kor,
nyugszik 20:13-kor.

Holnap
Zsuzsanna, Tiborc
napja lesz.

Legutóbbi képek

 
 

Megérkeztünk…

Félénken léptük át az iskola kapuit, sok volt az ismeretlen személy, de később megismerkedtünk nevelőinkkel és társainkkal és kialakult egy nagyon jó társaság.
 Igazából én eleinte attól féltem, hogy nem fogok tudni beilleszkedni, de a csoportvezető tanárok igazán gondoskodóak és kedvesek voltak és nagyon hasznos és szórakoztató programokat szerveztek számunkra. Ezeknek a programoknak köszönhetően mindenkivel megismerkedtem és nagyon jól éreztem magam a gólyatáborban.  A tábor a finom ebéd után egy tájékoztatással indult, tanár úr ismertette a programot és a házirendet, amit be kellett tartanunk! Majd a fagylaltozással egybekötött biciklitúra következett, ahol megismerhettük Baktalórántháza város nevezetességeit és praktikus információkkal láttak el minket nevelőink. Megtanultam az utat a boltba, a postára és sok más helyre. Közben mindenki kapott egy fagylaltot, ami nagyon jól esett a nagy hőségben.

A városnéző túrán elhangzottakról később számot kellett adnunk egy vetélkedő keretében, amelynek végén jutalmakat vehettünk át.  A délután folyamán lehetőségünk nyílt még lovaglásra is, de nagyon kevesen vállalkoztak arra, hogy kipróbálják. A nap fénypontja számomra a tábortűz volt, nekem ez a program nagyon tetszett, mert a kötetlen beszélgetés során jól összekovácsolódtunk. A nap végére kellemesen elfáradtunk így jól esett az éjszakai pihenés. Másnap a kiadós és ízletes reggeli után kérdőíveket kellett kitöltenünk. Matematika, szövegértési feladatok valamint neveltségi szint felmérés volt

Ezt követően tanár úr értékelte a tábort, majd a szülői értekezlet vette kezdetét, ami alatt mi tanulók tanszercsomagot és iskolatáskát vehettünk át. Svédasztalos ebéd zárta a programot, a nevelők, szülők és a gyerekek közösen ebédeltek. Közben a felmerült kérdésekre választ adtak tanáraink. A többiek nevében is mondhatom, hogy nagyon hasznos volt számunkra a tábor és ezúton is szeretnénk megköszönni a lehetőséget az iskolának és a szervező tanároknak.
 

Ganyu Dániel Róbert
9.AJ osztályos tanuló
 

Galéria

Könyvtár nyitvatartás

  VÁSÁRTÉR  ÚT NAMÉNYI ÚT
HÉTFŐ 12:30-15:10 8:50-11:35
KEDD 8:50-11:35 12:30-15:10
SZERDA 12:30-14:15 8:50-11:35
CSÜTÖRTÖK 8:50-11:35 12:30-14:15
PÉNTEK 12:30-14:15 9:45-11:35

Webmail

 

Nemzeti Tehetség Program