Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 23. csütörtök
Dezső
A Nap kel 05:00-kor,
nyugszik 20:34-kor.

Holnap
Eszter, Eliza, Vanessza
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

I. AJKP bennmaradásos hétvége 2016. szeptember 09-11.

Az első bennmaradós hétvégénk, hagyományainkhoz híven az ismerkedés és közösségépítés jegyében telt.
 

A péntek délután sportolással kezdődött, hiszen közösségépítő ereje a játéknak és közös célok elérésének van. Váltóverseny, kerékpáros ügyességi verseny, asztalitenisz verseny tette próbára a fiatalok állóképességét, ami este filmvetítéssel folytatódott. Diákjaink hamar nyugovóra tértek. Másnap reggel korán indultunk a szántóföldre, ahol megrendezésre került a XV. Észak- alföldi Regionális Szántóverseny.
Két rendezvény (Városnap és Szántóverseny) zajlott párhuzamosan, ahol a szervezők számítottak az AJKP-s tanulók segítségére. A Városnapi kézműves sátorban illetve a szántóverseny regisztrációjánál és kreatív sátránál szorgoskodtak tanulóink. A diákok kedvesen és ügyesen segédkeztek a nap folyamán felmerülő bármely probléma megoldásánál.
Ebéd után  kolis szieszta következett, mert a rendkívül meleg, nyárias időjárás kellően lefárasztott a bennünket. Este a Desperado és a Children of Distance együttes koncertjén voltak a gyerekek, ahol nagyon jól érezték magukat. Sokan kipróbálták hullámvasutat, s dacolva a fizika törvényeivel, saját bátorságukat tették próbára. A vurstli vidámparkjában a régies kikapcsolódás és szórakozás hangulatával zártuk az estét.    
A vasárnapi kollégiumi foglalkozások (karriertervezés, protokoll, kreatív) töltötték ki a délelőttöt, majd eredményhirdetésen jutalmazták a versenyek győzteseit, illetve –immár sok-sok éve- a legaktívabb fiú és lány tanulót.
Köszönjük a programnak, hogy tanulóink sok élménnyel gazdagodhattak a hétvégén!
 
Baktalórántháza, 2016-09-13
 

Dihen Miklós projektfelelős

Galéria

 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program