Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. június 23. vasárnap
Zoltán, Édua
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:55-kor.

Holnap
Iván
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

Kolimpián voltunk

2015. május 29-31. között került megrendezésre Kiskunfélegyházán az AJKP és AJKSZP legnagyobb tömeget vonzó sporteseménye a Kolimpia, amelyre immár ötödik évben iskolánk is meghívást kapott. Az eseményt kollégiumunkban szinte egész tanéven át tartó felkészülés előzte meg futsall és kézilabda sportágakból.

 

 

Kiss Zoltán kolléga a futsall, míg jómagam a kézilabda felkészülést irányította. Nagy reményekkel indultunk útnak a Kiskunság felé. Pénteken az asztalitenisz sportágban voltunk érdekeltek Cozma Adrián és Farkas Henrik révén. A csoportból mind a ketten továbbjutottak, majd egymás elleni játék következett, melyből Henrik került ki győztesen. Henrik később a bronz éremért mérkőzhetett, ám az ellenfél jobbnak bizonyult, így egy negyedik, pontszerző helynek örülhettünk.

Másnap került sor a Kolimpia egyik presztízs sportágára a fiú és lány futsall mérkőzésekre. Ez a sportág az a Kolimpián, ahol minden résztvevő csapat képviselteti magát. A lányok sajnos nem jutottak a döntőbe, azonban a bronz érmet sikerült megszerezniük, ám a fiúk 100%-os teljesítménnyel meneteltek egészen az aranyéremig. Hatalmas győzelem ez, hiszen minden évben a siker kapujában álltunk, de sajnos nem tudtunk belépni rajta. Hatalmas meccset vívtunk Kisvárdával, akik igen jól művelik ezt a sportot. Keresztes Gábor kapusunk kivédte a szemüket, hiszen még a büntetőt is kifogta, így ezt a meccset is sikerült 1:0-ra hozni. Az utolsó meccsre már arany érmesként léptünk pályára, ám a fiúk semmit nem bíztak a véletlenre, hanem ezt a meccset is biztos játékkal hozták. Jellemző a csapat teljesítményére, hogy a hat mérkőzésen 19 gólt rúgtak, míg összesen csak kettőt kaptak.

Vasárnap került sor a kézilabda küzdelmekre, ahol a fiúk egészen a bronz éremig meneteltek. Sajnos be kell látnunk, hogy Törökszentmiklós és Nyírbátor csapata még egyelőre magasabb színvonalat képviselnek. Mindenesetre nagyon szép eredményeket értek el tanulóink. Az eredményhirdetés megható momentuma volt a közelmúltban elhunyt Csincsák Zoltán kollégáról történő megemlékezés, melyet lufi engedéssel tettek a szervezők emlékezetessé. Zoli a Kolimpiák egyik vezéralakja volt, akit nagy büszkeséggel barátomnak vallhattam. Kedves Zolee barátom nyugodj békében.
Szeretném megköszönni a kedves fogadtatást, ígérem jövőre ismét tiszteltünket tesszük ebben a nagyon barátságos és vendégszerető városban!

Dihen Miklós és Kiss Zoltán felkészítő kísérők

 
 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program