Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 17. szerda
Rudolf, Kiara
A Nap kel 05:54-kor,
nyugszik 19:46-kor.

Holnap
Andrea, Ilma
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s diákok sikere

A Magyar Nyelvőr Alapítvány október elején versenyt hirdetett, a Kárpát-medence magyar iskolái részére „ Szülőföldem” témakörben. Éltünk a pályázati lehetőséggel, és igazi csapatmunkával összeállítottuk a három perces videónkat. Izgatottan vártuk a díjkiosztó ünnepséget, melyet november hatodikán láthattunk a Középsuli YouTube csatornáján. Dr. Keszi István, a Magyar Nyelvőr Alapítvány kuratóriumának tagja megköszönte a színvonalas pályamunkákat, amelyeket az anyaországból, és a külhoni magyarok lakta területekről küldtek be a résztvevők.
Dr . Kiss Róbert Richárd Príma Primissima díjas újságíró konferálta és mutatta be az alkotásokat. A zsüri által különdíjas jutalomban részesített videó bemutatása után, az ötödik helyezett alkotással kezdődött a pályamunkák értékelése. Reménykedtünk a jó versenyeredményben.  A harmadik helyezés felkonferálásával, kiemelve a csapatmunkát, levetítésre került videónk. 

 


Csapatunk tagjai Major Csaba felkészítő támogató-oktató, Molnár Ádám , László András és Jóni Zsolt 11.B osztályos tanulók jutalomban fognak részesülni, ami az év hátralevő részében érkezik meg.
 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program