Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. június 13. csütörtök
Antal, Anett
A Nap kel 04:49-kor,
nyugszik 20:52-kor.

Holnap
Vazul, Herta
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP – Gyermeknapi Programhétvége


Ideje:2021.05.28. -30.
Péntek 05. 28.
Programok: Megnyitó - Tréningek (Önismeret, Tanulásmódszertan, Honvéd Kadét Program)
-          Közösségépítő játékok
A megnyitó után körforgásszerűen minden csoport részt vett az önismereti és tanulásmódszertani foglalkozásokon, majd megismerkedhettünk a Honvéd Kadét Program lényegével Bolló Sándor törzsőrmester és Miron János őrmester által.
Először is tájékoztatót hallottunk a Magyar Honvédség feladatairól, hogy milyen szerepe van a társadalomban. Ezután fegyverzeti bemutató következett, ahol megfoghattunk és összerakhattunk három különböző fegyvert. Bevetésre készültünk, amikor kifestettük magunkat terepszínű álcázó arcfestékkel és airsoft fegyverekkel megtanultunk anatómiai célpontra lőni. Este csapatépítő játékokat játszottunk, amelyen nagyon jól szórakoztunk.
 

 
Szombat 05. 29.
Programok: Kirándulás Kisvárdán (Cinemaqua- Film – és Natúrpark, Szabadulószoba)- Városnézés- történelmi nevezetességek megtekintése- Gyermeknapi disco
Egy kirándulás keretében ellátogattunk Kisvárdára a Cinemaqua – Film – és Naturparkba, ahol fantasztikus filmes világ tárult elénk eredeti díszletekkel. Nyitott elektromos kisautóval jártuk körbe a parkot, amely során megtekintettük az Őslényparkot, és találkoztunk az Elveszett világ állataival. Megcsodálhattunk egy 1614-es amerikai telepesfalut, ahol lehetőségünk volt pisztollyal lőni és íjászkodni. Ellátogattunk a Honvédsuli-szigetre is, ahol tájékoztatást kaptunk az ide jelentkezők kiképzéséről, és interaktív airsoft csapatjátékot is játszottunk. A program zárásaként motorcsónakáztunk. Eközben a 18 év feletti diáktársaink megmérettethették tudásukat egy másik helyszínen a Szabadulószobában, ahol az egyik szobában meg kellett akadályozniuk egy rakéta kilövést, a másodikban pedig el kellett lopniuk egy őrült tudós vegyszerét.
                        

Vasárnap 05. 30.
Programok: Sportvetélkedő – sorversenyek, focibajnokság, pingpong
Ezt a napot a sportnak szenteltük, volt sorverseny, pingpongozási lehetőség és focibajnokság.
A sorverseny győztese Algács Mózes csapata lett, a focibajnokságot Molnár Ádám csapata nyerte, míg a pingpongban Zsigó Alex és csapata győzedelmeskedett.

 
Baktalórántháza, 2021. 06. 07.
                                                                                   Szentpéteri-Akai Mirjam
                                                                                   9. A osztályos tanuló

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program