Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza, Vanessza
A Nap kel 04:59-kor,
nyugszik 20:35-kor.

Holnap
Orbán
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s Extreme siker

2019. szeptember 21-én maroknyi Vay-s csapatunk meghódította az OCR világát. Az Extreme Trail Hungary SE szervezésében egy nagyon komoly és színvonalas verseny részesei lehettünk Nyíregyházán.


Ezúttal is bebizonyosodott, hogy a szakágban a keleti régióban rendezett megmérettetések nem az elmaradottságot képviselik, hanem az akadályfutó versenyek zenitjeit.
Csapatunk a 32 akadállyal dúsított 7,5km hosszú távot választották. A pályán voltgumiszőnyeg gumival, nyúlháló gumival, gumiszőnyeg gumi nélkül, nyúlháló gumi nélkül. Kellett kúszni –mászni gumi alatt és felett. Volt mérleghinta, gumifal, háztető, láncos egyensúly, tüskefal, gátak, spanifer, íjászat, EXTRME HÍD, óriás palánk, gumihúzás és még sorolhatnám.  

Az AJKP-s tanulók a csapat kategóriában 2. helyen végeztek. A csapat tagjai Kiss Roland Krisztián, Horváth Alex Dávid és Majoros Sándor. Az első helyet a Gajdos Kristóf, Szögyényi Zsolt és Szögyényi Gábor trió nyerte.

A kiválasztott három tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek fedezése: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása. Ezeket a költségeket a program állta.
Iskolánkat még Németh Rita képviselte, aki becsületesen teljesítette a feladatokat.

Gratulálunk a versenyzőknek, akik megmutatták, hogy egy színvonalas versenyen is helyt tudtak állni. Mindössze szükség van, munkára, lelkes csapatra, kitartásra és sportszeretetre!
Várjuk a következő kihívást, ahol legyőzhetjük a világot! 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program