Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 17. szerda
Rudolf, Kiara
A Nap kel 05:54-kor,
nyugszik 19:46-kor.

Holnap
Andrea, Ilma
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s tanulók a Dragon Race 3.0-án

2019.07.27-én a Vay-s csapat a Dragon Race 3.0 –ra indult Nyírbátorba.  Délelőtt az egyéni versenyek voltak ahol negyven akadállyal felgazdagított 5 plusszos távon indultunk, ami 8.5km volt.  A futáson kívül lajhárkodni, cipekedni, függeszkedni, kúszni, mászni, úszni, lőni, fűrészelni és még sorolhatnám, hogy miket kellett teljesíteni.


A 14-25 éves fiú korosztályban Kiss Roland Krisztián 2. helyen végzett, egy legyőzőre talált  Gajdos Kristóf Zoltán személyében, aki szintén iskolánk tanulója volt. A riválisaik közül az Exatlon Hungary sztárja Drobina Norbert sem férhetett fel a dobogóra. Ugyanebben a korcsoportban a lányok közül Makkai Evelin Judit az 5. helyen, Koscsó Viktória a 20. helyen értek célba. Iskolánkat rajtuk kívül még Németh Rita, Süket Dorina (iskolánk volt tanulója) képviselték. Mesterük Szögyényi Gábor a 35-45 éves korosztályban nem talált legyőzőre.

Délután a csapatversenyt tartották, ahol iskolánknak két csapata állt rajthoz.  A Kiss Roland Krisztián, Gajdos Kristóf és Szögyényi Gábor összetételű csapat a második helyen végzett. Az AJKP-s csapat pedig harmadik helyen állhatott a dobogóra, tagjai: Horváth Alex Dávid, Majoros Sándor és Mohácsi Sándor.

A kiválasztott hat tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek finanszírozása: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása . Ezeket a költségeket a program állta.

Büszkék vagyunk tanítványainkra, hogy egy ilyen versenyen is becsületesen és eredményesen helyt tudtak állni.

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program