Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 17. szerda
Rudolf, Kiara
A Nap kel 05:54-kor,
nyugszik 19:46-kor.

Holnap
Andrea, Ilma
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s tanulók Pilisszentivánon

Ismét megmérettettük magunkat 2019. április 27-én a IV. Extreme Trail Hungary Akadályversenyén. Új helyszínen, a Budai-hegységben található Pilisszentivánon rendeztek egy remek versenyt!


A hagyományokon nem változtattak, a két felnőtt táv (8km+, és 16km+) mellett két gyerektávot is indítottak. Több mint 20 akadállyal találkozhattunk valódi eXtreme körülmények között! Ragyogó helyszínen, fantasztikus társaságban, igazi sportbarátok között tölthettünk el egy felejthetetlen napot! Iskolánkat 5 fő képviselte valamennyien a 8km-es távot választottuk.

A kiválasztott négy tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagjai. Szociális, illetve anyagi nehézségekkel küzdenek, így gondot jelentett számukra a versennyel járó költségek finanszírozása: az utazási, a nevezési költségek, illetve a sportfelszerelésük biztosítása.

Ezeket a költségeket a program állta. Rajtunk kívül 240-en választották egyéniben és csapatban ezt a távot. Kiss Roland Krisztián 11.C osztályos tanuló a 0-44 éves korosztályból a 4. helyen végzett. Szabó László Tamás 12.B osztályos tanuló a 18. helyen, Horváth Alex Dávid 9.AJKP-s tanuló a 21. helyen és Majoros Sándor 9.AJKP-s tanuló a 28. helyen végeztek. Szögyényi Gábor ugyanebben a kategóriában a dobogó harmadik fokára tudott felállni. Minden induló egyedi befutóérmet, rajtcsomagot, befutócsomagot és egyedi ajándékot kapott.
 
Büszkék vagyunk tanítványainkra, hogy egy ilyen versenyen is becsületesen és eredményesen helyt tudtak állni.

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program