Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza, Vanessza
A Nap kel 04:59-kor,
nyugszik 20:35-kor.

Holnap
Orbán
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

„Együtt az AJKP-s gyerekekért” Konferencia

Intézményünk a Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium megyei szintű konferenciát szervezett a hátrányos- és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók iskolai lemorzsolódás-csökkentésének témájában.

A rendezvénynek a Dégenfeld Kastélymúzeum adott helyet Baktalórántháza szívében 2018. november 21-én szerdán.
Célunk a régiónkban lévő hasonló problémákkal küzdő társintézményekkel való kapcsolatfelvételt követően a közös preventív megoldások keresése, valamint a beiskolázás utáni sikeres tanulmányi évek támogatása.
 
A szegénység átörökítő tényezői témában Berki Judit AJKP mentor, szociálpolitikus tartott előadást, majd az oktatás helyzetét és a továbblépés lehetőségét ecseteltea halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek esetében Kende Ágnes szociológus, oktatáskutató.
Ezt követően a Komplex Instrukciós Program alkalmazását mutatta beVégh Attila a Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium általános igazgatóhelyettese.
A Kistérségi Szociális Központ intézményvezetője Bakti Judit és helyettese Jantászné Nagy Katalin, - aki a Járási család-és gyermekjóléti központ szakmai vezetője - tartottak szekcióülést a jó iskolaválasztásról, illetve a társintézmények kapcsolatrendszeréről.  
 
Baktalórántházai Szociális Segítő Szolgálat Társulás dolgozói, a Kistérségi Szociális Központ vezetősége, illetve a Járási család-és gyermekjóléti központ szakmai vezető
Baktalórántháza, Nyírkércs, Nagydobos, Nyírmada, Napkor, Ópályi, Hodász, Vásárosnamény, Tiszaszalka, Botpalád, Ófehértó, Levelek, Magy, Nyírtét, Pusztadobos, Nyírcsaholy, Kántorjánosi, Nyírbátor általános- és középiskoláinak vezetői, helyettesei, pedagógusai vettek részt a rendezvényen, mely kötetlen szakmai beszélgetéssel zárult.


 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program