Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2023. május 28. vasárnap
Emil, Csanád
A Nap kel 04:56-kor,
nyugszik 20:39-kor.

Holnap
Magdolna, Magdaléna, Léna
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Kedves Vay-s Diákok!


A környezet védelme és a fenntarthatóság érdekében egyre több civil, szervezet és önkormányzat tesz lépéseket, kezdeményezéseket. Globális felmelegedés, vízhiány, csökkenő energiakészlet, klímaváltozás. Ezek a veszélyek fenyegetik Földünket, ha gyorsan nem változtatunk szemléletünkön és magatartásunkon. Kis odafigyeléssel mindannyian sokat tehetünk a Földünk védelméért.
A fennálló járványhelyzet miatt a lehetőségeink kissé korlátozottak, ellenben környezetünk védelme érdekében most is sokat tehetünk. A környezettudatos szemlélet számos esetben tettekben is megmutatkozik, ezen esetekben az adott szereplő igyekszik egyéni döntései, tettei során a környezeti hatásokat is figyelembe venni. Ennek számos példája lehet az energiatakarékos izzók használatától kezdve, a kerékpáros közlekedésen át, a szelektív hulladékgyűjtésig vagy éppen a vegetáriánus, illetve helyi élelmiszereket előnyben részesítő diétáig. A közös ezekben az, hogy az ezen cselekvéseket végző döntésének hátterében a környezeti szempontok is szerepet játszanak.


„Cselekedj környezettudatosan!”

 

Vegyél részt fotópályázatunkon! Küldj egy fényképet:
„ Környezettudatosan a járvány idején is” címmel és nyerd meg ajándékcsomagjaink egyikét.
A fotót az alábbi e-mail címre küldjétek 2021. 05.09-ig: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Hallgassátok meg Áder János köztársasági elnök tanóráját a fenntarthatósági témahéten

 

videólink:
https://videa.hu/videok/fenntarthatosagi-temahet/emberek-vlogok/elnoki-tanora-2021.-az-erdo-mint-okoszisztema-BnWleYQMYItgZ62i?start=1.045688

 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés