Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. július 16. kedd
Valter
A Nap kel 05:07-kor,
nyugszik 20:46-kor.

Holnap
Endre, Elek, Dzsesszika
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Eljárásrend a tantermen kívüli, digitális munkarend idejére

1. A pedagógusok felkészítése a digitális oktatásra. A munkaformák, lehetőségek átadása, a digitális oktatásra alkalmas felületek meghatározása. - docs.google.com

2. A tanulókkal való kapcsolatfelvétel és a tanulócsoportok kialakítása. Az osztályfőnökök koordinálják a tanulók elérhetőségét, a tanulócsoportok kialakításában segítenek a szaktanároknak.

3. Az órarendnek megfelelően az e-Kréta rendszeren, valamint a kialakított tanulócsoportokon keresztül átcsoportosítva, tömbösítve a tananyag átadása a tanulók felé.

4. Elvárás a tanárok és a tanulók folyamatos kapcsolattartása, a technikai problémákkal küzdő tanulók támogatása.

5. A diákok által leadott feladatokat, beszámolókat stb. ellenőrizni kell. Elvárt havonta egy érdemjegy adása. Lehetőségek: feladatlap, esszé, PPT, Projektmunka, online felületen stb.

6. A tanulmányi követelmény teljesítésének feltétele: aktív részvétel a digitális oktatásban, a kiadott feladatok feldolgozása, elvégzése, visszaküldése a szaktanár számára.

7. A pedagógusok home-office rendszerben dolgoznak, szükség esetén az iskola épületeiben végezhetik munkájukat.

8. A pedagógus által elvégzett munka dokumentálása az e-Kréta naplón keresztül történik.

9. A duális képzésben (külső gyakorlat) és a tanműhelyi gyakorlatban részt vevő diákok a gyakorlatokon nem vehetnek részt. A gyakorlati tananyagokat projekt feladatokként és digitális oktatási anyagok
formájában kapják meg. A tanműhelyi gyakorlat teljesítésének egyéb formái: egyéni felkészülés, oktató- és szakmai filmeken keresztül a  technológiai folyamatok tanulmányozása.

10. A digitális oktatás ideje alatt átcsoportosítással a szakmai elméletre helyezzük a hangsúlyt. A tanítás tanév rendje szerinti folytatásakor tömbösített gyakorlatot fogunk tartani.

11. A tantermen kívüli munkarend ideje alatt vezetői ügyeletet tartunk az igazgató és/vagy az igazgatóhelyettesek jelenlétével.

Baktalórántháza, 2020. március 17.

Gerják József, igazgató

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés