Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 23. csütörtök
Dezső
A Nap kel 05:00-kor,
nyugszik 20:34-kor.

Holnap
Eszter, Eliza, Vanessza
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Dolgozók gyerekeinek mikulás ünnepsége

2015. 12. 05.-én egy új kezdeményezés vette kezdetét intézményünkben. Az iskola vezetősége úgy döntött, hogy ezen a napon szeretné megajándékozni a dolgozók gyerekeit mikulásnap alkalmából. Ezáltal a kollégium dolgozóinak segítségével elhozta iskolánkba a Mikulást sok-sok ajándékkal együtt.
A rendezvényen szép számmal akadt érdeklődő, mind kicsik mind nagyok sok szeretettel várták az öreg, nagyszakállú Télapó érkezését. Miután felcsendült a „Hull a pelyhes fehér hó..” kezdetű ének, a Mikulás rénszarvasaival együtt megérkezett hosszú útjáról. A bátrabb gyerekek ezután verset szavaltak neki, melyért a jutalom minden esetben egy-egy szaloncukor volt. 
A Mikulás bácsi a gyerekek kedvességét egy rövid műsorral is megköszönte, melyet a rénszarvas és krampusz segítői adtak elő ének és tánc formájában.
Mivel minden gyerek szüleitől vagy nagyszüleitől érkezett levél a Mikuláshoz, így senki sem maradhatott ki az ajándékosztás alól. A végén még a Mikulással való közös fotózkodás is örömet okozott a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Összességében egy nagyon kellemes hangulatú délutánnak lehettünk részesei, melynek lényege, hogy örömöt csaljunk minden kisgyermek arcára.Galéria


 

 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés