Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. március 29. péntek
Auguszta
A Nap kel 05:31-kor,
nyugszik 18:19-kor.

Holnap
Zalán
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Idegen nyelvi tesztíró verseny

Az idei tanévben is megrendezésre került iskolánkban az idegen nyelvi tesztíró verseny. 2015. november 18-án 14 óra 30 perctől 45 perc állt a diákok rendelkezésére, hogy összemérjék tudásukat az adott idegen nyelv- vagy nyelvekből.



A helyszín a Vásártér úti iskolarész volt és több, mint 100 diák vett részt az eseményen. Ez a kiemelkedő érdeklődés újfent csak az idegen nyelvek népszerűségét mutatja. Német, francia és angol nyelven tölthettek ki teszteket, amelyek az eddig megszerzett tudásukat mérte fel. Különböző tesztlapokat kaptak a 9., a 10. és a 11.-12. évfolyamos tanulók. Mivel sokan közülük két idegen nyelvet is tanulnak, voltak szép számmal olyanok, akik a délután folyamán két tesztet is kitöltöttek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a diákok kedvelik a hasonló versenyeket, mert könnyen és magabiztosan elboldogulnak a feladatokkal.

Az eredmények nyelvenkénti összesítése után az első három helyezett könyvjutalomban részesül.  Köszönjük minden résztvevő diák munkáját és a szervezésben segítő kollégák közreműködését. Gratulálunk a nyerteseknek!





Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés