Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 24. szerda
György, Debóra
A Nap kel 05:41-kor,
nyugszik 19:56-kor.

Holnap
Márk, Márkó, Márkus
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Dönts jól, jövőd a tét! – Pályaválasztási kiállítás Nyíregyházán

A Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium Tiszavasvári úti Tornacsarnokában 2015. október 15-16-án a 16. alkalommal megrendezett pályaválasztási kiállításon 72 kiállító mellett a Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium is képviseltette magát.


A kiállítás színvonalas szervezésének köszönhetően a turnusokban és egyénileg érkezett látogatóknak is lehetőségük nyílt egy kellemes és informatív délelőttöt vagy délutánt eltölteniük a rendezvényen. Az esemény alkalmat ad a régió középiskoláinak, hogy szülőknek, diákoknak bemutassa képzési lehetőségeit, segítsen a szakma, az iskola kiválasztásában.
Intézményünk a hagyományos információközlésen túl az érdeklődőknek interaktív foglalkozásokat is kínált, hiszen kipróbálhatták a traktorvezetést, készíthettek az őszi időszakhoz kapcsolódó kézműves munkákat, saját logónkkal ellátott nyakláncot, vagy kóstolhattak diákjaink által készített csörögét, vitaminsalátát. Nagy népszerűségnek örvendett az önvédelmi bemutató is, ahol a Vay Fight Team tanulói a legalapvetőbb fogásokat és rúgásokat prezentálták, olykor a nézők bevonásával még élményszerűbben.
A továbbtanulni szándékozó diákok iskolánk valamennyi képzési kínálatáról érdeklődtek, az Arany János Kollégiumi Programunktól egészen a szakközépiskolai képzésünkig, különösen sok információt kértek a közszolgálati és mezőgazdasági gépész képzéseinkről.
Egy lélek, egy iskola! – Ez a mottó vezérelte kollégáimat és diákjainkat is, hiszen szívvel-lélekkel fordultunk a kiállításon pavilonjainkhoz érkező és informálódó látogatók felé.
Reméljük, hogy jövő tanévben sok ismerős arcot láthatunk majd a 9. évfolyam padjaiban.

A kiállításon közreműködtek:Zsíros László, Bodnárné Toldi Szilvia, Paládi Zoltán, Kaszonyi Zsuzsanna, Nagyné Fejér Emese, Pásztorné Bakos Andrea, Kicska Gábor, Kötél Ferenc, Papp Simon Sándor, Papp Marianna, Szanics Tímea, Rácz László, Kecskeméti István, Kaluczki József, Nagy József, Biró Miklós, Czine Zoltán, Fodor István, gépész és gazdasszony tanulók, Vay Fight Team diákjai.
 
                                                                                                                      Papp Marianna
 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés