Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 21. vasárnap
Konrád
A Nap kel 05:46-kor,
nyugszik 19:51-kor.

Holnap
Csilla, Noémi
napja lesz.

Legutóbbi képek

Újra útnak indul iskolánk Erasmus+ csapata!

Wir in Europa- Zukunft gestalten.  Ez a mondat iskolánk jelenleg futó Erasmus+ projektjének címe, mely már szállóigévé vált az elmúlt egy évben. A februári Kanári-szigeteken tett kiutazást követően, október 4-én újra útnak indulunk egy 8 fős diákcsoporttal, hogy 10 napot Németország negyedik legnagyobb szövetségi tartományában tölthessünk, Kerpen városban. Kerpen Kölntől kissé DNY-ra fekszik, kb. 35 km távolságra.


Az előre tervezett program alapján lehetőségünk lesz bemutatni eddigi munkánkat, beszélgetünk majd olyan fontos kérdésekről, mint az integráció és a kirekesztés. Természetesen igyekszünk megismerni vendéglátóink városát, és diákjainknak lehetősége lesz egy kis kölni kalandozásra is,- hiszen hétvégén egy szuper kalandparki program vár minket.
Az elmúlt évben szakácskönyvet szerkesztettünk, és most lehetőségünk lesz az összegyűjtött receptek egy részének kipróbálására is- diákok és tanárok közösen főznek majd, hogy aztán bátran ajánlhassuk a megismert német és spanyol ételeket minden magyar diáktársunknak. Egy projekthimnusz zenei összeállítása és a szöveg megírása is vár még ránk…

Tanítási órákon is részt veszünk, hogy senki ne mondhassa, mi csak „nyaralni”megyünk.


Egy kirándulás keretében a brüsszeli Európa Parlamentben is látogatást teszünk. S mikor hazaérünk, beszámolunk nektek élményeinkről. Ha addig is úgy érzed, lenne kedved csoportunkhoz csatlakozni, keresd Laboncz-Babicz Eszter vagy Banu Lászlóné Jármi Edit Mariann tanárnőket. Legközelebb  te is az utazók között lehetsz!

 
 
 
 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS