Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 17. szerda
Rudolf, Kiara
A Nap kel 05:54-kor,
nyugszik 19:46-kor.

Holnap
Andrea, Ilma
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP-s Extreme Trail Weekend

2022.09.10-én, szombaton egy remek akadályversenyen vehettünk részt Nyíregyházán. Az Extreme Trail akadályverseny már negyedik alkalommal került megrendezésre. Nagyon vártuk a versenyt, mivel tavaly is szuper élményekkel gazdagodtunk. 


Mindenki az 5km-es távon indult 22 akadállyal színesítve. A pálya nagyon igényesen lett kialakítva. Az útvonalat végig szalagok jelezték, a feladatoknál segítőkész önkéntesek vártak. Véleményünk szerint a legjobb akadályok közé tartozik a gumifal megmászása, de nagyon örültünk, hogy szinte mindenkinek sikerült leküzdenie a sajtfalat. Volt pár nehéz feladat, amit nem tudtam teljesíteni, de persze kaptunk büntetést cserébe. Ilyenkor egy kijelölt területen kellett 15 db négyütemű fekvőtámaszt végrehajtani.  Szerencsére ez nem esett a nehezünkre, hiszen felkészülten vágtunk neki a versenynek. Tudjuk, miben kell fejlődnünk, hogy minél kevesebb büntető feladat legyen legközelebb. Ajánlom mindenkinek az Extréme Trail akadályversenyt, aki szeret sportolni, kipróbálná magát vagy szeretne egy kis aktív pihenést a barátaival eltölteni.

Iskolánkat 7 fő képviselte, ebből 6 fő, AJKP-s tanuló. A kiválasztott hat tanuló hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, mindannyian iskolánk Arany János Kollégiumi Programjának tagja. Egy fő pedagógus, valamint 2 végzett diákunk is rajthoz állt.  A nyílt 5km-es kategóriában a 14-29 éves korosztályban Vay-s tanuló állhatott fel a dobogó harmadik fokára Horváth Alex Dávid személyében. Ebben a korcsoportban Varga Máté Péter a 8., valamint Kondor Máté a 9.,Vaszilkov Richárd a 10.helyen értek célba. Lányok között ugyanebben a kategóriában Székely Anett a 7. és Szentpéteri-Akai Mirjam a 8. helyen végeztek. Mesterük Szögyényi Gábor abszolút második, korcsoportja első helyezettje lett.

Büszkék vagyunk tanítványainkra, hogy egy ilyen versenyen is becsületesen és eredményesen helyt tudtak állni.

 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program