Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 23. csütörtök
Dezső
A Nap kel 05:00-kor,
nyugszik 20:34-kor.

Holnap
Eszter, Eliza, Vanessza
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

AJKP Tanulmányi programhétvége

A félévet megelőzően 2022. január 14 – 16. között tanulmányi programhétvégét szerveztünk tanulóinknak.


A hétvége elsődleges célja a felzárkóztatás, a tanulmányi eredmények javítása, a szaktárgyi tudás fejlesztése, valamint a hatékony tanulási módszerek megismertetése volt. A heti fáradalmak kipihenésével kezdtük el a hétvégét, tanulóink először a Nyíregyházi Mcdonald’s gyorsétterem menü kínálatát fogyasztották el, majd a Cinema city moziban a 355 című akciófilmet tekintették meg.

A szombati nap már tanulmányi munkával folytatódott, a délelőtt folyamán mikrocsoportos felzárkóztatón és egyéni fejlesztő foglalkozáson vettek részt a diákok, angol, matematika, magyar nyelv és irodalom valamint rendészeti tantárgyból, Vincickiné Sinka Zsuzsanna, Beliczáné Balogh Tímea, Juhász Gergő, Samu Tibor, Dudás Attila és Pócsik Csaba oktatóink vezetésével. Ebéd után szintén a kikapcsolódásé volt a főszerep, Nyírbátorba a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe lazítottak a gyerekek.

Vasárnap délelőtt szintén a tanulást helyeztük középpontba, s a szombati foglalkozások folytatódtak. Ebéd után került sor a program zárására. Reméljük, hogy a tanulmányi programhétvége hatékonyságát, a tanulóink félévi érdemjegyei tükrözni fogják. 

 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program