Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 23. csütörtök
Dezső
A Nap kel 05:00-kor,
nyugszik 20:34-kor.

Holnap
Eszter, Eliza, Vanessza
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

Kollégiumi mikulás

- Te, Mikulás! - szólt nagyot ásítva, miután szárnyrakeltek egy újabb város felé.
 - Mondd, te kitől kapsz ajándékot!?
- Az én ajándékom a gyermekek mosolya.

Zeke LászlóKollégiumunkban a mikulás est 2017. december 5.-én 18:00-kor valósult meg a naményi úti tornacsarnokba.  A diákok ahogy az előző években is, most is nagy izgalommal várták ezt a napot. A vásártér úti kollégisták kivonultak 18:00-ra a naményi úti kollégiumba, megvacsoráztak majd mindenki együtt bevonult a tornacsarnokba.  Szintenként 5+1 fővel versenyeztek a kollégisták. Elfoglalták a helyüket az asztalnál majd pedig várták a rájuk váró feladatokat. 
Az első feladat előre meghatározott volt ugyanis egy plakátot kellett elkészíteniük. Miután minden szint bemutatta és lerakta a plakátokat következett a jelmezek bemutatása. Minden csapatban volt Mikulás. Már-már hagyomány iskolánkban az úgynevezett ,,puttony töltögető” versenyszám, amelyben a diákoknak pingpong labdákat kell beledobni egy mikulás sapkába. A versenyzők 5 labdával rendelkeztek, aki a legtöbbet dobta bele az kapta a maximális pontot. Ezek után következett egy olyan versenyszám, amiben az egyik csapattagnak annyi ruhát kellett felvennie amennyit csak tudott. A zsűri annyi pontszámot adhatott, amennyi ruhadarab volt az illetőn. Majd a közkedvelt Mikulás csokoládé evő verseny következett, amiben nagy meglepetésre a lányok fölényeskedtek. Következett ezután egy puzzle kirakó verseny, amiben egy mikulással kapcsolatos puzzle-t kellet kirakni a versenyzőknek. Ebben a versenyszámban főleg a csapatmunkán volt a hangsúly. A következő versenyszámban egy verset kellett írni nagyon rövid idő alatt. Nagyon vicces és meglepően szellemes versek születtek ilyen kevés idő alatt. Volt néhány vers, amelyen mind a zsűri tagok, a tanárok és a diákok is jót nevettek.
Miután a versenyzők teljesítették az összes feladatot nem volt más hátra csak a türelmetlen várakozás az eredményhirdetésre.  3-ik helyen a Vásártér végzett nyereményük egy-egy táblás csokoládé. 2-ik helyen az ,,A” emelet lányai végeztek nyereményük szintén egy-egy csokoládé. Az első helyen pedig a B1-es fiúk végeztek nyereményük pedig a fődíj volt, minden csapattagnak egy doboz bonbon.
A rendezvényen mindenki jól érezte magát mindenki jó visszajelzéseket küldött a rendezvényről. Kiváló alkalom volt új barátságok kialakítására és a szintek diákjainak összekovácsolódására.

Írta: Tóth Sándor 12/F


 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program