Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 23. csütörtök
Dezső
A Nap kel 05:00-kor,
nyugszik 20:34-kor.

Holnap
Eszter, Eliza, Vanessza
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

Csibeavató a kollégiumban

Mint eddig minden tanévben, idén is megrendezésre került kollégiumunkban 2015. 10. 20.-án az immár hagyománnyá vált csibeavató. Sok kiscsibe izgatottan várta, hogy hivatalosan is közösségünk tagjává váljon.
 


Ezt a rendezvényt hosszas készülődés előzte meg az új kisdiákok részéről, akik nagyon sokat gyakoroltak, hogy a várva várt napon minél tökéletesebben adják elő rövid bemutatkozó műsorukat. A diákok szorgalma és igyekezete meghozta gyümölcsét, mert mindegyik előadást nagy élvezettel figyelték mind a felsőbb éves diákok, mind a zsűri tagjai. Természetesen a taps és üdvrivalgás sem maradhatott el.
A színvonalas produkciók előadása után csapatépítő, játékos próbákon mérettettek meg a legfiatalabbak.A próbákat felsőbb éves diáktársaik állították össze és az ő ellenőrzésük alatt mérhették össze képességeiket, kitartásukat.  A nézősereg szurkolása a kilencedikes csapatokat még jobb eredmény elérésére buzdította. A feladatok sikeres teljesítése után elérkezett az idő, hogy csibéink letegyék esküjüket és teljes értékű tagjai legyenek kollégiumunknak. A vidám hangulatú estét az eredményhirdetés, és a legjobb csapatoknak járó jutalmak átadása követte.A csapatok teljesítményét tortával és édességgel jutalmaztuk.
A rendezvény zökkenőmentes lebonyolításában a szervezők mellett a felsőbb éves AJKP-s diákok segédkeztek - a tornacsarnok előkészítésében, a feladatok irányításában - munkájukat dicséretesen végezték.Végezetül gratulálunk minden kisdiáknak, és reméljük élvezni fogjátok kollégiumi éveitek minden egyes percét.
 
Baktalórántháza, 2015. november 9.
 
 

Tóth Beáta és Gábor István
szervezők

Galéria

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Webmail, Kréta belépés

 

Nemzeti Tehetség Program