Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. szeptember 27. péntek
Adalbert
A Nap kel 06:44-kor,
nyugszik 18:38-kor.

Holnap
Vencel
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Az X-Faktor közönsége és zsűrije is imádta Osztolykán Alex produkcióját

Osztolykán Alex, az Északi Agrárszakképzési Centrum Vay Ádám Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 13. B osztályos tanulója 2024. szeptember 14-én osztatlan sikert aratva jutott tovább az RTL X-Faktor műsorában.


Alex 2019 óta intézményünk és az Arany János Kollégiumi Program diákja. Zenei pályafutása a kollégiumban kezdődött, amikor egy csoportfoglalkozás alkalmával felmerült a kérdés, ki tud zenélni. Alex félénken felemelte a kezét, és szerényen azt mondta, hogy néhány akkordot tud gitáron játszani. Lementünk a kollégium zeneszobájába, hogy meghallgassam. Már akkor látszott a szemében, hogy nagyon elkötelezett, ezért elkezdtem vele és néhány csoporttársával dolgozni. Minden este lementünk a zeneszobába gyakorolni a kollégiumi csibeavatóra. A fellépés olyan jól sikerült, hogy ennek hatására megalakult a Vay Rock zenekar, amelyben Alex énekes és gitáros volt.

Az X-Faktorra már évek óta készültünk, tavaly pedig Alex sikeresen szerepelt a The Voice tehetségkutatón. Közben országos második helyezést ért el a Premier Művészeti – Jövő Muzsikusai versenyen, emellett számtalan fellépésen szerepelt kisebb-nagyobb közönség előtt, például a Continental Arénában és a Városnapi rendezvénysorozaton.
Az idei év viszont meghozta a várva várt sikert, és beérett a kemény munka gyümölcse. Az X-Faktor zsűrije – Gáspár Laci és Valkusz Milán – a közönséggel együtt állva tapsolta meg Alex produkcióját, és négy egyhangú igennel jutott tovább.
 
További sok sikert kívánunk Alex!
Ignáczy Zsolt
támogató oktató

Órarend

Frissítve 2024.09.13!

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés