Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 17. szerda
Rudolf, Kiara
A Nap kel 05:54-kor,
nyugszik 19:46-kor.

Holnap
Andrea, Ilma
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Kedves Vay-s Diákok!

A környezet védelme és a fenntarthatóság érdekében egyre több civil, szervezet és önkormányzat tesz lépéseket, kezdeményezéseket. Globális felmelegedés, vízhiány, csökkenő energiakészlet, klímaváltozás. Ezek a veszélyek fenyegetik Földünket, ha gyorsan nem változtatunk szemléletünkön és magatartásunkon. Kis odafigyeléssel mindannyian sokat tehetünk a Földünk védelméért.
 

A környezetünk védelme érdekében mindannyian sokat tehetünk. A környezettudatos szemlélet számos esetben tettekben is megmutatkozik, ezen esetekben az adott szereplő igyekszik egyéni döntései, tettei során a környezeti hatásokat is figyelembe venni. Ennek számos példája lehet az energiatakarékos izzók használatától kezdve, a kerékpáros közlekedésen át, a szelektív hulladékgyűjtésig vagy éppen a vegetáriánus, illetve helyi élelmiszereket előnyben részesítő diétáig. A közös ezekben az, hogy a háttérben környezeti szempontok is szerepet játszanak.
„Cselekedj környezettudatosan!”

Vegyél részt „Környezettudatosan 2023-ban is!” című játékunkon!

Osztályonként szervezzetek 2-3 fős csapatokat és gyertek el a klubterembe 2023.04.27.-én csütörtökön reggel 8 00-ra.

Készíts ajándéktárgyakat, használati tárgyakat, játékot, stb…a háztartásban található újra hasznosítható tárgyakból!
A legjobb pályamunkákat diáknapon díjazzuk.

Az elkészült művekről készíts fotót, amelyet az alábbi e-mail címre küldjétek 2023. 05.12-ig: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Korábbi munkák:videólink:
https://www.nkp.hu/tankonyv/fenntarthatosagi-temahet-2023/lecke_04_005

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés