Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna, Hanna
A Nap kel 05:33-kor,
nyugszik 18:17-kor.

Holnap
Auguszta
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Mentor nap

A Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban 2019.03.21-én megrendezésre kerülő mentor képzés keretében az „Érett” Észak-Magyarországi Rendészeti Tehetségkutató Tanács képviselői látogattak el intézményünkbe.


Diáktársaimmal együtt nagy energiát belefektetve alapkiképzést kaptunk, hogy gyengébben teljesítő diáktársainkon tudjunk segíteni. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy erre a feladatra az osztályfőnökeink és a rendészetet tanító, Pócsik Csaba Tanár úr minket választott ki.
A diákmentori képzésben 16 Diák vett részt, akik 10/B illetve 10/A osztályos tanulók voltak. 8 lány és 8 fiú vett részt ebben az egész napos programban. Nagyon jól éreztük magunkat ezen a napon, mivel sok olyan dolgot tudtunk meg, amit az elmúlt évtizedben nem tudtunk. Sok jó tanáccsal láttak minket a szakképzetséggel rendelkező tanárok, akik eljöttek hozzánk és felejthetetlen programokat állítottak nekünk össze, amiben mindenki nagyon jól teljesített.

Rengeteg olyan feladat volt, ami ráébresztett bennünket arra a pozícióra, amit a következő években tudunk kamatoztatni és diáktársainkon segíteni. Az ebéden is nagyon jól éreztük magunkat, mivel nem kellett felállni, hogy megebédeljünk, kiszolgáltak minket, és az egész ebédet az iskola költségvetéséből fedezték. A diáktársaimmal sok „harapnivalót” kaptunk az ott jelen lévő szaktanároktól, amit a saját költségükből fedeztek, ezzel is ezt a napot olyanná tették, hogy ez teljesen külön váljon a mindennapjainktól.
A nap végén elemeztük, hogy hogyan éreztük magunkat. Gerják József igazgató úr mondott egy beszédet a végén, és a foglalkozás egy csoportképpel zárult.
 

Baráth Dominik




Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés