Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2023. december 10. vasárnap
Judit, Loretta
A Nap kel 07:27-kor,
nyugszik 16:00-kor.

Holnap
Árpád
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Duplázás az ASZIH Kupán

2019. március 18-án Baktalórántházán a Vay Ádám Gimnázium Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban harmadik alkalommal rendezték meg a középiskolai teremlabdarúgó ASZIH kupát, ahol 4 iskola diákjai és 2 iskola tanárai mérkőztek meg egymással.

A mi iskolánkon kívül 3 szakképző iskola képviselte a tornát: Baross László Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Mátészalka, Lippai János Szakközépiskola és Szakiskola Nyíregyháza, valamit a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola Nyíregyháza.
Iskolánk tanulói elsöprő sikert aratva, harmadik alkalommal sem találtak kihívóra. Tanár csapatunk az elmúlt két alkalommal kikapott a Mátészalkai Baross László Mezőgazdasági Szakképző Iskolától. Most viszont győzedelmeskedtünk felettük, méghozzá 6:3 arányban, akárcsak az Aranycsapat az évszázad mérkőzésén.
 
2019. március 04-én és 11-én rendeztük az V-VI. korcsoportos fiú kétfordulós labdarúgó mérkőzéseket. Mindkét nap négy iskola versenyzett egymással oda-vissza vágó alapon. Hat meccsel, hat győzelemmel vágunk neki a Nyíregyházi Városi Stadionban megrendezésre kerülő megyei döntőnek.

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés