Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna, Hanna
A Nap kel 05:33-kor,
nyugszik 18:17-kor.

Holnap
Auguszta
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

ELISMERÉSEK AZ ORSZÁGOS ÉS MEGYEI RENDŐRFŐKAPITÁNYOKTÓL

Iskolánk ebben az évben is 40 fővel vett részt a Budapesten megrendezett nagyszabású RENDŐR ÉS TŰZOLTÓ NAPON. Az ország 103 iskolájából érkeztek rendészetet tanuló diákok és a helyi érdeklődőkkel együtt csaknem megtöltötték a Városligetet.
A szervezők ajándékcsomaggal kedveskedtek a diákoknak és ellátásukat teljes mértékben biztosították.A nap során a résztvevők különböző bemutatókat tekinthettek meg és számtalan rendvédelmi eszközt kipróbálhattak.Tartalmas szakmai napot tölthettek el a diákok.
 
A rendezvény keretén belül került sor a II. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny eredmény hirdetésére és a különdíjak átadására.Iskolán csapata az induló 74 csapat közül a 11.helyet érte el, valamint az Országos Rendőr-főkapitány, Papp Károly r.altábornagy különdíját vehette át a rendészeti szakfeladat legeredményesebb végrehajtásáért. 
 
A rendészeti csapat sikeres szereplését a Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Farkas József r.dandártábornok is elismerésben részesítette, így a csapat tagjai részére a "Sárkányölő Szent György" emlék plakettet adományozott.
Az elismerés átadására a Megyei Rendőrnap keretében megrendezett dísz állománygyűlésen került sor Nyíregyházán a Megyeháza dísztermében.
 
A sikeres csapat tagjai: Szegedi Tamás 12.F
                                      Haga Mihály  12.F
                                      Belics Róbert  11.E
                                      Molnár Valentin  11.D

Gratulálunk és további tanulmányaikhoz "Erőt,Egészséget" kívánunk!

 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés