Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna, Hanna
A Nap kel 05:33-kor,
nyugszik 18:17-kor.

Holnap
Auguszta
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny Mezőgazdasági Gépész szakmában 2018.04.18-20. Baktalórántháza.

Iskolánk a Vay Ádám Gimnázium Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium adott otthont a versenynek, melynek során tanulóink: Balogh József 2., míg Geszten András 17. helyen végzett!


Azt mondjuk, rohan a világunk és nehéz vele lépést tartani. Megkockáztatom, sokan azt sem értik, ami a környezetükben folyik, nem hogy a föld másik oldalán. Egy olyan fiatal elme, mely éppen ezeket próbálja felmérni, ezeket próbálja megérteni, érzékeny és sérülékeny. Nekünk, pedagógusoknak és oktatóknak nagyobb a felelősségünk, mint sokan gondolnák. A gyerek, a tanuló olyan, mint egy fafarógónak egy rönk. Nincs kész, de a lehetőséget kell, hogy meglássa, hogy meglássuk benne. Sok munkával lehet a rönkből szobor, vagy ha elrontjuk csak tűzifa lesz. A sikerhez sok ember járult hozzá…Az iskola vezetésétől a karbantartóig mindenki magáénak érezte ezt a rendezvényt, mert a végeredménytől függetlenül is csak nyerhettünk egy országos verseny megrendezésével, ha mindenki beleteszi a saját munkáját. Azt hiszem elfogulatlanul állíthatom, hogy minden résztvevő teljes elégedettséggel távozott tőlünk, hisz a szabolcsi vendégszeretet minden dolgozónkból áradt a 3 nap alatt. S az hogy dobogós lett az egyik diákunk, azt is bizonyítja, hogy az oktató-nevelő munkánk még mindig az élvonalban van az országban.
Köszönet mindazoknak, akik áldozatos munkájukkal segítették azt, hogy tanulóink sikeresen szerepeljenek, elsősorban a Mezőgazdasági-Műszaki Szakmai munkaközösségnek!
 

Angyal Miklós

felkészítő tanár
 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés