Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
A Nap kel 05:52-kor,
nyugszik 19:47-kor.

Holnap
Emma
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Vay napok-Vetőmag és zöldségnövény felismerő verseny és Traktoros ügyességi verseny

A Vay napok keretében 2018.03.13. – án, került megrendezésre a mezőgazdasági - műszaki szakmai munkaközösség szervezésében a traktoros ügyességi valamint a vetőmag és zöldségnövény felismerési verseny. Mind a két eseményt nagy érdeklődés övezte, a két versenyszámba összesen 46 versenyző jelentkezett.


A traktoros ügyességi versenyre jelentkezett diákok első feladata a gépész totó kitöltése volt. A totót legjobban kitöltő 6 diák jutott tovább a verseny 2. fordulójába, ahol traktorvezetési feladatot kellett elvégezniük (szlalom-feladat karóérintéssel, adott helyre való beállással). A feladat értékelésénél a pontos feladat végrehajtás és a feladat végrehajtásához szükséges idő is fontos tényező volt.

A traktoros ügyességi verseny helyezettjei:
1. Szenes Péter 10. E
2. Lukács László 12. G
3. Magyar Attila 9. F
A felismerési feladatrésznél a tanulóknak a zöldségnövényeket kivetített képekről, és a kihelyezett vetőmagmintákat kellett felismerniük.

A vetőmag és a zöldségnövény felismerési verseny helyezettjei:
1. Varga Tünde Eliza 10. C
2. Urbán Viktória 11. H
2. Varga Pál 11.H
3. Horváth Erika 11. H
Nagyon örültünk a nagy érdeklődésnek és annak, hogy mindkét verseny nagyon jó hangulatban telt el. A helyezést elért tanulók értékű és remélhetően hasznos tárgyjutalomban részesültek.



Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés