Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. március 29. péntek
Auguszta
A Nap kel 05:31-kor,
nyugszik 18:19-kor.

Holnap
Zalán
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Országos Haditorna Verseny megyei döntő 2016. október 13

A Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés elősegítésére, valamint a sport és egészséges életmód népszerűsítése érdekében a Honvédelmi Minisztérium a 2016/2017-es tanévben is meghirdette a Országos Haditorna Versenyt.
 

A megyei döntőre 2016. október 13-án a Sóstói Múzeumfaluban került sor. Az iskola vezetése a tavalyi sikerek tükrében az idén 3 csapatnak biztosított lehetőséget a részvételre.

A vezetőség, felkészítő tanáraink és a saját erőfeszítéseink árán megvédtük a jogosan megszerzett címünket.A versenyen „belekóstolhassunk” a katonai kiképzés egyes ágaiba. Szembesítettek bennünket azokkal a fizikai nehézségekkel, amelyekkel a katonaélet mindennapjaiban is találkozhatnánk. Ügyességi és állóképességi feladatokat kellett végrehajtani: 400 méteres váltófutás gépkarabéllyal, MÁTRIX futás, akadálypálya, céllövészet (Airsoft), kézigránát célba-dobás, honvédelmi totó.

Az osztályunk csapata (Serbán Tihamér, Varga Tamás, Bétéri Ádám, Lakatos Gábor) sikeresen megvédte a tavalyi versenyen szerzett első helyért járó serleget. Az iskola többi csapata is eredményesen teljesített.A 11A osztály csapatai Balogh Károly, Horváth Dániel, Kiss Tamás és Kiss Erik a dobogó második fokára állhattak fel. A 10Bosztály csapata isZachár Márk, Hurai Gergő, Máté László, Pásztor Máté tagjai sok tapasztalatot gyűjtöttek ahhoz, hogy jövőre nyomdokainkba lépjenek.

Csapatunk az első helyezés megszerzésével bejutott az országos döntőbe.

Mindhárom csapat keményen odatette magát, teljes erővel küzdött, és mindent beleadott, melyet a kiváló eredmények is tanúsítanak.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mind a 3 csapat tagjai nevében felkészítő tanáraink Dávidné Szabó Zsuzsanna, Szögyényi Gábor és Tóth Attila testnevelő tanároknak és Karászi Zsolt őrnagynak a felkészítésért, illetve az iskola vezetőségének a lehetőség megteremtéséért.
 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés