Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 20. szombat
Tivadar, Odett
A Nap kel 05:48-kor,
nyugszik 19:50-kor.

Holnap
Konrád
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny elődöntő

Minden gépész tanulónak üzenem: Te is állhatnál itt, csak hinned kellett volna magadban, elhinni, hogy érsz annyit, mint ők!






Nem a félelmeid kell, hogy meghatározzanak, hanem a szíved kell, hogy vigyen! Akik tudnak dolgozni, küzdeni és harcolni, akik csak a célt figyelik, és nem nyavalyognak akkor, ha fáradtak, ha leterheltek, na, ŐK, akik mindig célba érnek mások előtt! Megtanítunk, hogyan kell hegyet mászni, de a bakancsot, neked kell felhúzni hozzá, hogy mi is lássuk: IGEN, TE ezt komolyan gondolod!
A szakma és a gépészek iránti nagy szeretettel: Angyal Miklós szakmai tanár
 
Szent István Egyetem, Gödöllő: az Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny elődöntőjén. Résztvevők a Vay-s diákok és a felkészítő tanárok Baktalórántházáról (szabolcsi keménymag!!!). Felső sor: Bodnár Viktor 11.E, Zajder József 11.F, László Zoltán 11.K, Orosi Dávid 11.F, Kernács Ádám 11.F. Középső sor: Zajder Viktor 11.F, Balogh Gábor 11.J, Fási Richárd 11.J, Kincs Sándor 11.K, Gombos Péter 11.J. Alsó sor: Reviczki Lajos 11.K, Bíró Miklós felkészítő tanár, Angyal Miklós felkészítő tanár,  Csákányos Dávid 11.K.


 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés