Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. március 29. péntek
Auguszta
A Nap kel 05:31-kor,
nyugszik 18:19-kor.

Holnap
Zalán
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

AGROmashEXPO

Kis csapatunk nagy lelkesedéssel vágott neki a Budapesti Vásárközpont felkeresésének ahol ismételten megrendezésre került az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow.

Iskolánkat 16fő tanuló 3 kísérő tanár és Kerezsi István igazgató úr képviselte.

Intézményünk tanulói betekintést nyertek a mezőgazdasági gépek teljes piaci palettájába megismerhették a jelenleg használatos erő és munkagépeket,betakarítógépeket illetve speciális eszközöket amelyek a térségünkbe nem használatosak. De jelen voltak a hazai gépgyártók is ez azért is fontos mert miután diákjaink szakképzettséget szereznek iskolánkban jó eséllyel helyezkedhetnek el valamelyik hazai mezőgazdasági gépgyártónál mint képzett szakember így öregbítve iskolánk jó hírnevét.

A tavaly novemberben a híres hannoveri AGROTECHICA-n bemutatott újdonságok közül több gyártó is Magyarországon ezen a kiállításon mutatta be gépeit először amelyek már tényleg a XXI.századot képviselik mind technikai tudásban, mind dizájnban és környezetkímélés szempontjából is.

Lehetőség volt ezen gépekbe beülni és megismerni működésüket, üzemeltetési paramétereiket.

Bár az egynapos szamai kirándulás nagyon hamar eltelt de úgy gondolom diákjaink sok élménnyel és ismeretanyaggal lettek gazdagabbak.

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés