Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. április 19. péntek
Emma
A Nap kel 05:50-kor,
nyugszik 19:49-kor.

Holnap
Tivadar, Odett
napja lesz.

Legutóbbi képek

Cikkek

Köszöntő

Küldetésünk:
 
Mindenfajta nevelés, önnevelés és mi mint tanítók, nevelők csak a saját magát nevelő gyermek környezetét alkotjuk. A legkedvezőbb környezetet kell teremtenünk, hogy a gyermek úgy nevelje általunk önmagát, ahogy belső sorsát követve nevelődnie kell. 
 
Iskolánkról általában: 
 
A baktalórántházi Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium több mint ötven éves múlttal rendelkező középiskola, melynek fenntartója a Földművelésügyi Minisztérium. 
 
Célként tűzzük ki a mezőgazdasági szakmai képzéseknek magas színvonalon tartását, de fontos iskolánkban a közszolgálati rendészeti, valamint a katonai fakultációs oktatás. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk az esélyegyenlőség megteremtésére, a tanulási hiányosságok leküzdésére, bekapcsolódunk az ezekhez köthető központi és pályázati programokba (IPR, AJKP). Az iskola kapcsolattartása partnereivel sokrétű: együttműködünk a település intézményeivel, a környező települések vállalkozásaival, a munkaügyi központ helyi kirendeltségével, a rendőrség és a katonaság illetékes szerveivel. Testvériskolai kapcsolatunk van több belföldi és külföldi oktatási intézménnyel, ennek segítségével diákjaink az itthon megszerzett elméleti ismereteiket más országokban kamatoztathatják. Törekszünk a pályázati lehetőségek kiaknázására, a HATÁRTALANUL!, a COMENIUS és ERASMUS programoknak több éves hagyománya van nálunk. 

Legyél te is AGRÁRDIÁK!

Webmail, Kréta belépés