Pontos idő, Névnap

Europe, Budapest
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza, Vanessza
A Nap kel 04:59-kor,
nyugszik 20:35-kor.

Holnap
Orbán
napja lesz.

Legutóbbi képek


 
 

Erasmus+ Nemzetközi partnertalálkozó Franciaország

2014. szeptember végén tudtuk meg azt a nagyszerű hírt, hogy a hónapokat felölelő munkánk nem volt hiábavaló: 6 partnerországgal közösen (Franciaország, Hollandia, Spanyolország, Görögország, Litvánia és Románia) Erasmus+ pályázatot nyertünk Au fil de nos cours d’eau címmel.

2014. november 12-én útra keltünk angol szakos kollégámmal, Huzsvai Krisztiánnal, hogy a több mint 2000 kilométerre lévő, Dél-Franciaországban található Mirepoix városkába érkezzünk, ahol a pályázati koordinátor - a francia partner – szervezte meg az első nemzetközi partnertalálkozónkat.

2014. november 13-án reggel 8 órakor kezdetét vette közös munkánk, amelynek keretében a 6 partnerintézmény képviselője bemutatta országát, városát, iskoláját, oktatási rendszerét francia nyelven.

Ebéd után a vendéglátó intézmény igazgatója és tanárai egy kajakozásra invitáltak meg minket a közelben fekvő Montbel – tóhoz.

Másfél órás felfrissítő testmozgás után visszatértük az iskolába, ahol folytattuk a pályázat részleteinek átbeszélését. Este 8 után a helyi étteremben vacsoráztunk.
2014. november 14-én szintén reggel 8 órakor kezdődött a napunk, és folytatódott a munkánk. A pályázatban vállalt 18 tevékenység megbeszélése következett, amelyet a felelős koordinátorok dolgoztak ki. Az iskolában elfogyasztott ebéd után körbevezettek minket az intézményben. Hihetetlen modern technikai eszközöket láttunk, amelyek mind az oktatás színvonalát emelik, és a diákok magas szakmai képzettségéhez járulnak hozzá.

  Délután 5 órakor 1 órás vonatút után búcsút vettünk a partnerektől Toulouse-ban, és másnap élményekkel és új barátokkal gazdagabban indultunk haza Magyarországra.
 

EASZC


INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK!!!
 

IGÉNYFELMÉRÉS 

 
 

Nemzeti Tehetség Program